"JIMI HENDRIX: THE MAN THEY MADE GOD"


Any: 2000
Durada: 60 min.
Idioma: Català
Director: Christopher Olgiati

Sinopsi: Gairebé 40 anys després de la seva mort, Jimi Hendrix (1943-1970) continua sent un músic referencial i un dels personatges més fascinants de la història del rock. Us proposem un recorregut per la seva vida i la seva carrera, totes dues curtes però igualment intenses.

En només quatre anys, Hendrix va passar de ser un guitarrista de blues desconegut a convertir-se en una icona de la cultura rock, un músic brillant i un personatge ple de contradiccions. El documental "Jimi Hendrix: l'home que van convertir en un déu" mostra un home al mateix temps exhibicionista i tímid, adorat i incomprès, ambiciós i consumit per l'èxit.

Aquest retrat de Hendrix, produït per la BBC, s'atura en tots els episodis importants de la vida del músic: una infància sense mare, l'arribada a Londres, el descobriment per part dels britànics, el retorn triomfal als Estats Units gràcies al festival Monterey Pop, l'històric concert a Woodstock i el declivi personal dels últims anys.

Està fet a partir dels testimonis dels qui el van conèixer millor: els seus músics (Noel Redding, baixista de The Jimi Hendrix Experience), les seves amants i amics com el productor Chris Stamp i el líder de The Animals, Eric Burdon.

No hay comentarios:

Publicar un comentario